tisdag 28 september 2010

Stackars Deamon...

...som blev kastrerad idag :-( Han ligger här bredvid och piper, stackarn .__.
Dock är det ju bara synd om honom just nu eftersom han lär må bättre som kastrerad då han inte behöver stressa upp sig så för allting. Men han är ordinerad minst 10 dagar i "stillhet" vilket lär bli den största utmaningen. Ingen lek och inget gå lös i skogen eller springa av sig osv. utan bara "vanliga kopplade promenader. Han är redan nästan som vanligt när man är ute och går så pipandet är nog mest för att utnyttja situationen ;-)
Haha han var så söt i morse när vi var hos veterinären när han fick lugnande och smärtstillande och betedde sig som ett fyllo och snubblade runt i rummet sötnosen! Det kändes trots allt inte så farligt att lämna honom där som jag hade trott. De var jättegulliga och verkade verkligen bry sig och ta hand om honom. Fick recept på mer smärtstillande som det snart är dags att ge honom som han piper nu skulle jag tro :-(

Imorgon blir det tandläkaren för min del och nån promenad med struten/kragen/tratten eller vad vi nu ska kalla honom :) Sen på torsdag ska bilen lämnas in och på kvällen skjutsar Joel mig och Deamon till Hölö innan han åker och jobbar natt och så är vi kvar till Fredag kväll alla tre :)

Puss och hej!


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar