tisdag 14 december 2010

Flytten

Vi bestämde med Morgan som vi byter lägenhet med att vi flyttar redan den 27:e så nu är det precis två veckor kvar! Vi började faktiskt packa igår ordentligt, så hela vardagsrummet utom tv:n och stereon är nedpackat. Har nästan hunnit tömma alla garderober på allt som inte används för tillfället också men sen kommer ju det jobbigaste: Köket. Det tar alltid sån jäkla tid när man måste hålla på att packa in allt i tidningspapper så inget går sönder och samtidigt ha kvar lagom med saker så man kan leva medan man väntar på att flyttlasset ska gå liksom. (Vi misslyckades kapitalt förra gången då det både gick sönder saker samt att vi, när vi skulle äta pizza sista kvällen, enbart hade en osthyvel kvar att äta med eftersom vi redan hade kört massa kartonger på dagen :P) Well, man lär sig av sina misstag. Kanske ;)

Men sjukt fort har det gått. Vi hittade lägenheten på blocket den 1:a december och var och kollade på den dagen efter och flytten blir ytterligare 25 dagar senare. Inte ens en månad kommer det ta allt som allt. Vi kom som tur var på att vi måste adressändra också så förhoppningsvis hinner det gå igenom till samma dag vi flyttar. Samma sak med bredbandet. Längtar i alla fall som fasen till den 27:e.

Tack mamma också förresten för att du hjälper till att städa ur lägenheten lite på flyttdagen :)
Och pappa som lånar ut bilen för att han jobbar och inte kan hjälpa till med att vara här och bära.
Och Joels mamma och bror som ska hjälpa till. Och Micke, Stek och Nina som också har erbjudit sig att hjälpa till (eller i Ninas (min fasters) fall låna ut mina kusiners starka armar som bärhjälp ;P)

Annars hade det blivit liiite tufft att klara av tror jag eftersom det lär bli otroligt rörigt eftersom vi flyttar in och ut ur lägenheterna samtidigt.







Nuvarande status i vardagsrummet


Härom kvällen <3

Puss :*

Nu lär jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon och kan ta tag i ännu mer packande :P
Godnatt!


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar