lördag 31 juli 2010

Dags för kurs på brukshundklubben med Demonen?

Har precis varit ute gått med Deamon. Jag förstår inte: ibland går han som en ängel i koppel och ibland som fan själv. Som idag med andra ord. Det går att få honom att gå fint men sen rinner det han just lärt sig av honom direkt. Funderar på att anmäla oss till en kurs i allmänlydnad på brukshundklubben men den startar när vi är i Barcelona så det var ju inte så bra :( Fick även tips av en arbetskamrat att skifta mellan olika halsband mellan promenaderna så att han inte "lär sig" hur mycket han kan dra i halsbanden så det kan ju vara värt att testa.

Annars har vi varit ute och käkat i hamnen och Joels kompis från lumpen har varit och hälsat på. Dessutom har jag kollat hus/lägenheter i Strängnäs och E-tuna och fan vad billigt det är i E-tuna jämfört mot Strängnäs. Så det lär bli lägenhet tills Joel är färdigutbildad och kanske kan få jobb här och vi kan köpa ett billigt hus lite längre ut på landet mot E-tuna *drömmer lite*.

Jaja, planen för imorgon är att lämna av Deamon hos svärföräldrarna över dagen och sen hälsa på Joels mormor och morfar.  (som har en katt som Deamon säkert skulle tycka vore kul att jaga om han fick följa med. därför får han det inte (= )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar