torsdag 20 januari 2011

IKEA-besök, lååångpromenad och besök av mamma :-)

I morse var det uppstigning klockan åtta för att en timme senare styra mot IKEA i Västerås. Vi var framme precis när de öppnade vid tio och ute igen med allt en timme senare ^^) Blev endast nödvändiga saker den här gången. Vi köpte en skohylla, nya krokar till köket och badrummet, gardinstänger så vi nu har gardiner i alla rum, en taklampa till vårat sovrum osv. Och så beställde vi äntligen våran nya säng. Så sängen och bäddmadrass och grejer blir preliminärt hemlevererat den 4:e februari. Hoppas det kommer då också så vi slipper vänta längre. Kommer bli grymt när det är klart! Sen åkte vi i alla fall hem och hann fixa upp allt innan Joel åkte till jobbet. Åt på max också på väg hem, yammi!

När Joel hade åkt gick jag och D en lång promenad. Vi knallade upp till regementet och gick upp på p10-spåret så han fick springa lös och härja bäst han ville. Sen gav jag upp den ishalkiga upptrampade stigen och vek av ner på fotbollsplanerna och kastade lite pinne och lekte innan vi gick genom gamla regementet tillbaka igen. Asduktig hela promenaden både kopplad och lös :-)
Mamma ringde när vi var ute och eftersom pappa är på Teneriffa med jobbet så kom hon hit och käkade. vi åt lax (bådas favvo) och sen sprang jag över till Ica och köpte kladdkaka till efterrätt som vi åt framför antikrundan^^. Riktig tjockisdag idag. Har nog inte ätit såhär mycket under ett och samma dygn typ ever.

Sötnos <3

Han var så nöjd. Snacka om att han behövde härja av sig :D


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar